Bericht versturen
aboutus

Xian Tonking Biotech Co., Ltd.

Xian Tonking Biotech Co., Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Aantal werknemers: 30~50
Jaarlijkse omzet: 500-1000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Tonking Biotech is een professionele hightech onderneming die zich bezighoudt met onderzoek, productie en distributie van plantaardig extract en functionele voedingsadditieven.

 

Tonking Biotech ligt aan de voet van Qinling Mountain, de natuurlijke schatkamer van planten en kruiden in China.En dankzij de state-of-the-art apparatuur en faciliteit, zijn we begiftigd met de capaciteit van de productie van honderden soorten van hoge kwaliteit natuurlijke afgeleide producten.en onze producten worden geproduceerd in overeenstemming met de regelgeving van Kosher en Halal systeem.

 

Door jarenlange onophoudelijke inspanningen is Tonking Biotech uitgegroeid tot een ervaren fabrikant op het gebied van natuurlijke producten en plantaardige extracten in China.Er zijn vele soorten producten naar Europa gedistribueerd, Noord-Amerika en Azië etc. elk jaar.

 

We geloven dat kwaliteit essentieel is voor succes, en we hopen dat onze natuurlijke en gezonde producten je leven perfecter kunnen maken.

Geschiedenis

Tonking Biotech werd opgericht in 2008, in Xi'an City, Shaanxi Provincie, China.Tonking Biotech is uitgegroeid tot een ervaren fabrikant op het gebied van natuurlijke producten en plantaardige extracten in ChinaElk jaar worden er talrijke soorten producten naar Europa, Noord-Amerika en Azië verspreid.

Dienst

Tonking Biotech kan klanten voorzien van een volledig scala aan technische ondersteuning en diensten, waaronder:

 

1. 7*24 dienst.

2Snel bezorgd.

3Kwaliteitsleveranciers.

4. Snelle after-sales service

5. Professionele pakketten

6- Op maat gemaakte diensten.

7Kruidenvoeding.

Ons Team

Momenteel heeft het Tonking-team meer dan 30 medewerkers, waaronder 5 senior ingenieurs, 4 medewerkers met een masterdiploma, 4 personen en 25 medewerkers met een bachelordiploma.Hoogopgeleide talenten medewerkers bezitten ons van sterke onderzoek kracht in plantenextracten productie & kruidengeneesmiddelen oplossingen onderzoek, en professioneel in klantenservice.

 

Contactgegevens